MIŠRAUS AMŽIAUS GRUPĖ

0.0
Summary rating from 0 user's marks. You can set own marks for this article - just click on stars above and press "Accept".
0.0

“Kolpingo mokyklėlės“ vaikų dienos bėga natūralioje, gyvenimiškoje aplinkoje- mišrioje amžiaus grupėje. Visai kaip namuose, kuomet vaikai gyvena su savo broliais ar seserimis, bendrauja su  kaimynų vaikais, šeimos draugais ar  tiesiog jų kelyje sutiktais aplinkiniais. Atviroje ir dinamiškoje mišraus amžiaus grupėje natūraliai vystosi svarbiausios socialinės emocinės vaiko kompetencijos, tokios kaip bendruomeniškumas, empatija, supratingumas, pakantumas, savitarpio pagalba ir atjauta. Atsižvelgiant į vaiko gebėjimus ir amžių, ugdymo veiklos vykdomos individualiai arba grupelėse. Organiškas vaiko dalyvavimas kasdienėse darželio gyvenimo veiklose leidžia kiekvienam vaikui atsiskleisti kaip atskirai ir unikaliai asmenybei, kurios konkretūs poreikiai atliepiami individualizuotose mokomosiose bei meninėse veiklose.