UGDYMO GRUPĖS

Formuojamos dvi grupės: Mažųjų kolpingiukų – nuo 1,3 m. iki 3 m. Vyresniųjų kolpingiukų – nuo 3 m. iki 5 m.   Mažųjų grupė (nuo 1,3 m. iki 3 m.) Atviroje ir dinamiškoje aplinkoje natūraliai vystosi svarbiausios socialinės emocinės vaiko kompetencijos, tokios kaip bendruomeniškumas, empatija, supratingumas, pakantumas, savitarpio pagalba ir atjauta. Atsižvelgiant į vaiko gebėjimus
0.0
Summary rating from 0 user's marks. You can set own marks for this article - just click on stars above and press "Accept".
0.0

Formuojamos dvi grupės:

Mažųjų kolpingiukų – nuo 1,3 m. iki 3 m.

Vyresniųjų kolpingiukų – nuo 3 m. iki 5 m.

Mažųjų grupė (nuo 1,3 m. iki 3 m.)

Atviroje ir dinamiškoje aplinkoje natūraliai vystosi svarbiausios socialinės emocinės vaiko kompetencijos, tokios kaip bendruomeniškumas, empatija, supratingumas, pakantumas, savitarpio pagalba ir atjauta. Atsižvelgiant į vaiko gebėjimus ir amžių, ugdymo veiklos vykdomos individualiai arba grupelėse. Organiškas vaiko dalyvavimas kasdienėse darželio gyvenimo veiklose leidžia kiekvienam vaikui atsiskleisti kaip atskirai ir unikaliai asmenybei, kurios konkretūs poreikiai atliepiami individualizuotose mokomosiose bei meninėse veiklose.

Vyresniųjų grupė (nuo 3 m. iki 5 m.):

3-5 metų vaikams papildomai taikoma ir formalaus ugdymo programa. 5 m. vaikai ugdomi palaipsniui juos įvedant į priešmokyklinio ugdymo programą.

Tolesnės ugdymo galimybės Kolpingo pradinėje mokykloje:

• Priešmokyklinis ugdymas;
  • Pradinis ugdymas.

Darželio ugdytiniams taikoma 15 % nuolaida.