SUAUGUSIŲJŲ DĖMESYS

0.0
Summary rating from 1 user's marks. You can set own marks for this article - just click on stars above and press "Accept".
0.5

Tikime, jog siekiant surasti vaiko savitumą ir siekiant padėti jam atsiskleisti kaip unikaliai asmenybei būtina jį pažinti. Todėl turime visą būrį vaikus mylinčių suaugusiųjų, kad individualaus dėmesio, meilės ir šilumos užtektų kiekvienam! Kiekvieną dieną su vaikais bendrauja „Kolpingo mokyklėlės“ ugdytojos – Eglė, Vilma, Lina, Eglė bei savanoris iš Ispanijos – Roberto. O kelis kartus per savaitę apsilanko ir logopedė Emilija bei muzikos mokytoja Reda.

Siekdami jaukios, namus primenančios, nevaržančios ir laisvos aplinkos kasdieniniame bendravime  atsisakome hierarchinių ribų, pamirštame savo pareigybes ir visi vieni kitus vadiname vardais!